fbpx

WELKOM BIJ HET MEEST EXCLUSIEVE STEAK RESTAURANT IN LA CALETA

BIJ CHAR MODERN COCINA & GRILL WETEN WE DAT JE WIL PROEVEN VAN STEAK DIE JE LEVEN VERANDERT

Dat is waarom we ons voorgenomen hebben enkel het allerbeste premium vlees aan te kopen, om u te verzekeren dat uw luxe diner bij ons er eentje is die u zich voor altijd zal herinneren. 

U werkt hard om van de fijnere dingen in het leven te genieten en bij CHAR geloven we dat u hiervoor beloond mag worden met een niveau van gastronomie waarvan u sprakeloos wordt.

We zijn fier dat we het vertrouwen kregen om, exclusief voor de Canarische Eilanden, enkele van de wereld meest gerenommeerde & prijswinnende vleessoorten te mogen verkopen – waaronder het meermaals bekroonde legendarische GOYA rundsvlees van het Baskenland, Luismi & Capricho

Terwijl u vooruitkijkt naar uw maaltijd, lees hier een beetje meer waarom onze steaks meermaals bekroond werden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN …

5 star ratingSuper restaurant We had a most enjoyable dining experience in this restaurant. Steak and lamb dishes were excellent followed by super deserts! Our waiter Manuel was so attentive and friendly. It was lovely to see all the food being cooked as we sat at our table and we will definitely go back on our next visit to caleta!!

Brid M Avatar
Brid M
05/12/21

5 star ratingOne of the best One of the best steak we have ever had and the deserts were amazing.
The only thing was that my 93 y old grandma thought the Irish coffee should have a bit more whiskey in it. On top of it the service was fantastic.

Ingibjörg D Avatar
Ingibjörg D
04/12/21

5 star ratingLovely Food My husband, son and I eat here on December 2nd, which was sadly our last night on Tenerife.
They both had a shared steak meal, which looked like half a cow and they found it to be absolutely delicious!
I'm not a meat eater so went for the Tuna Tartar and a delicious side order of spinach.
We look forward to eating there again when next we visit Tenerife....which will hopefully be sooner rather than later!

Good202 Avatar
Good202
04/12/21

MOST LOVED BY YOU

JOSPER FOCACCIA

Krokante inktvis

GOYA STEAK

We geloven dat u met niet minder dan een perfecte fijnproevers gelegenheid mag accepteren, dat is waarom we geïnvesteerd hebben in een ervaring van wereldklasse, keer op keer.

WEES ONZE GAST

RESERVEER UW TAFEL & ARRIVEER IN STIJL

GENIET VAN ONZE GASTRONOMISCHE ERVARING

WEES VERRUKT VOOR UW VOLGEND BEZOEK

CHAR is gesitueerd in het chique vissersdorp La Caleta. Het was onze visie om een urban concept te brengen en toch de romantische en intieme sfeer te bewaren. Onze menu bevat authentieke Spaanse tradities, zorgvuldig gemengd met een internationale toets.

JOPSER OVEN

We zijn trots de introductie te kunnen aankondigen van onze Josper oven. Gebruikt en ondersteund door enkele van de beste keukens in de wereld, levert onze unieke oven gerookte en onvergelijkbare   smaken te wijten aan de unieke hoge en intense baktemperatuur.